Уеб дизайн – характеристика

Накратко, уеб дизайн означава планиране, създаване и актуализиране на уеб сайтове. Уеб дизайнът включва в себе си информационна архитектура,структура на уеб сайта, потребителски интерфейс, навигационна ергономичност, оформление, цветове, контрасти, шрифтове и изображения (фотографии), както и дизайн на икони.

Web design - uslugi Sofiq

Уеб дизайн

В днешно време почти всеки ползва онлайн пространството за намиране на информация и услуги. Освен физическото присъствие, компаниите все повече започват да разчитат на онлайн пространството, за да предлагат услугите и продуктите си. Това се дължи на лесно достъпната и бърза информация, която ни предоставя интернет и по-ниските разходи в сравнение на физическите магазини. Поради тези причини, няма как да сбъркате, ако желаете да придобиете ваше собствено местенце и да станете част от световното онлайн общество.

Какво ще направим ние?

Ще изградим ваш собствен информативен сайт или онлайн магазин базиран на най-популярните и лесно опериращи CMS (content management system) платформи, с които ще свикнете лесно и бързо да работите. Изцяло съобразен с най-модерните тенденции и сферата, в която работите.

Ще съчетаем офлайн с онлайн бизнесът ви, за да се постигне максимален положителен ефект.

Ще анализираме конкурентността на нишата, която сте избрали и ще ви предложим рекламни решения и кампании, с които да изпъкнете пред конкурентите.

Ще оптимизираме сайта ви за търсещите машини, за да бъде лесно намерим от бъдещите ви клиенти.