Графичен дизайн и реклама

Графичният дизайн е неразделна част от бизнеса. Независимо дали става въпрос за създаване на фирмена идентичност или реклама, графичният дизайн играе важна роля като придава професионализъм и тежест на вашият бизнес. Те от своя страна са ключови за първият контакт с потенциалните ви клиенти или бизнес партньори, които ще започнат да асоциират дейността ви с изборът, които сте направили за фирмената си идентичност и рекламните ви материали.

Dizajn na logo - grafichen dizajn uslugi

Дизайн на лого

Дизайнът на лого е един от най-важните елементи за разпознаване Вашата дейност. То ще присъства във всички рекламни материали, с които ще популяризирате бизнеса си и ще представлява Вашето лице на пазара.  Научно доказано е, че хората възприемат много по-бързо и лесно информацията, която е предоставена визуално под формата на някакви форми и цветове, следователно дизайнът на логото Ви определя първият контакт и впечатление, които прави продуктът върху съзнанието на клиентите. От този контакт се сформира връзката между фирменото Ви лице и потенциалният Ви клиент.
Част от факторите, които могат да бъдат използвани за определяне печелившият дизайн на лого са:
– връзка с предлагания продукт/услуга;
– правилната цветова комбинация за влияние;
– оказване на завладяващ впечатление при първи контакт;

Какво ще направим ние?

Ще се запознаем добре с вашите продукти и услуги, както и ще разберем каква е целевата група към, която се стремите вижданията за развитието на продукта/услугата. По този начин ще имаме необходимата информация за анализиране. Следващата стъпка е на базата на този анализ, да се разработят три, цялостно завършени, готови лога, от които да се стигне до идеалният вариант за Вас.
Накрая получавате проекта в векеторен формат, с описание на използваните цветове, както JPEG, PDF, TIFF и PNG. Така може да използвате вашето лого за всякакъв вид печатни материли, за уеб приложение, както и за изработка на външна реклама.

Печатни материали

Печтаните материали представляват  набор от различни артулули и продукти вурху, които може да се принтира фирмените знаци и послания. Чрез различни печтни материали Вие може да рекламирате Вашият бизнес и да предадете Вашето желано послание към целевата група.

Посланието, което искате да предадете, заедно с дизайна на печатните материали са двата ключови фактора за постигането на успех при този тип рекламен метод.

Какво ще направим ние?

В зависимост от характера на Вашата дейност или идея, ние ще Ви предостравим най – добрия краен резултат. Можем да изработим както дизайна и предпечата на Вашите материали, така и тяхната изработката. Ако имате нужда и от помощ при изготвянето на посланията, които искате да предадете, нашите маркетинг специалисти ще Ви помогнат с удоволствие. По този начин получавате готов пакет от услуги, който ви спестява излишното време и усилия.

Pechatni materiali - grafichen dizajn uslugi
Firmena indentichnost - grafichen dizajn uslugi

Фирмена идентичност

Фирмената идентичност е композиция от различни рекламни материали, обединени в обща визия и стил. Това включва каталози, менюта, химикалки, запалки и т.н. Обикновенно това е съчетание на логото с различни графични елементи. По тази начин марката става разпознаваема във всички нейни проявление като печатни материали, както и уеб приложения. Тя е от полза, когато целите високо ниво на разпознаваемост сред населението и максимално популяризиране на продукта/услугата. Другата голяма сила на добрата фирмена идентичност е изграждането на по-пълна визия за това, което искате да асоциирате с дейността си.

Какво ще направим ние?

Подробно запознаване с предлаганите продукти или услуги – техните характеристики, качества, конкурентни предимства. Ще анализираме маркетинг стратегията Ви – към какво се стремите, какви са целите Ви и бъдещото развитие. Цялата тази информация е нужна, за да се създаде идеалната за Вас фирмена индентичност, която напълно да отговаря на Вашата визия, както и на конкретната дейност, която извършвате.

Външна реклама

Това е всяка реклама имплементирана върху носител, който е предназначен да стои на открито и по този начин да показва продуктите или услугите, свързани с Вашия бизнес. Това са табели, знаци, транспортна реклама (фолиа за автомобили), билборди и други.

Външната реклама представлява един чудесен способ, чрез който да популяризирате дейността си. Едно от нейните предимства е, че можете да се представите в строго таргетирани географски райони, които да бъдат от стратегическо значение за Вашето развитие. Можете и да се възползвате от мащабните пътникопотоци, които гарантират, че голям брой хора ще забележат посланието, което искате да им предадете.

Какво ще направим ние?

Ние ще създадем уникална визия и дизайн на вашата реклама, така че тя да бъде атрактивна и да привлича внимание, в което се състои и основният смисъл за постигането на жадуваният положителен ефект.

Vynshna reklama - grafichen dizajn uslugi